Slagvaardig - Wamel
Spectaculair Open Sneldamtoernooi

Donderdag 29 december, aanvang 19.30, is in het Vrijetijdscentrum (VTC), Clarissenstraat 2 (hoek Dorpsstraat), Wamel de door damvereniging Slagvaardig voor de 39-ste keer georganiseerde strijd om de titel Sneldamkampioen Wamel. Om iedereen een eerlijke kans te geven zal gestreden worden in vier categorieŽn.

Dammen

Sneldamwedstrijden zijn altijd, ook voor de kijkers, spectaculaire ontmoetingen waarbij de deelnemers in rap tempo hun zetten moeten afleveren. Deelname is mogelijk in vier categorieŽn: landelijke hoofdklasse, provinciale hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse.

Voor de belangstellenden die hoofdzakelijk thuis achter het dambord zitten, is de tweede klasse een interessante groep om gelijkwaardige tegenstanders te treffen. De bedenktijd is beperkt (10 minuten per speler per partij) zodat aan de lopende band beslissingen over het partijverloop moeten worden genomen. Bij dit toernooi gaan het presteren en de gezelligheid hand in hand.

Aanmelden kan met een mailtje aan janssen44@live.nl of telefonisch bij Anton Janssen (telefoon 06 5379 8985). Elke speler ontvangt een herinnering en voor de beste dammers zijn er per klasse enkele prijzen beschikbaar.

Ook kijkers zijn welkom.

MaasWaalWeb, 26 december 2016