Laatste oproep reŁnie Huize Henricus

Een korte en eenvoudige oproep in de pers en de nodige onderlinge contacten zorgen ervoor dat zich in korte tijd een 70-tal deelnemers hebben aangemeld voor de reŁnie van (oud)medewerkers van Huize Henricus Wamel. 

Het "oude" Huize Henricus dat 12,5 jaar geleden gesloopt werd en vervangen door het huidige verzorgingshuis Henricus

Iedere dag nog komen er aanmeldingen binnen. De reacties zijn leuk en motiveren het organisatiecomitť om vol enthousiasme door te gaan op de ingeslagen weg en de reŁnie tot een succes te maken. De spanning stijgt de reŁniedatum nadert steeds meer worden de contouren van de ontmoeting zichtbaar. 

Het comitť heeft ingezet op een ontspannen en gezellig samenzijn om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op de halen, contacten te herstellen, naar elkaars verhalen te luisteren en fotoís te bekijken. Ontmoeting met een hart zo te zeggen.

Inschrijvingstermijn nadert sluiting

Medewerkers of oud-medewerkers die wel het voornemen hebben of hadden zich te melden en dat tot heden nog niet deden hebben de gelegenheid zich tot 1 oktober aan te melden op het mailadres henricusreunie@online.nl onder vermelding van volledige naam, adres en de jaren van dienstverband. Direct na de aanmelding wordt deze per mail bevestigd.

Na 1 oktober is opgave en deelname niet meer mogelijk.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via voormeld mailadres of via het telefoonnummer 06 20011399

Eerste oproep: ReŁnie Huize Henricus

Zegt het voort, zegt het voort!!!

MaasWaalWeb, 8 september 2009