Website "Verrassend Leeuwen" trekt veel bezoekers
Winkelspel ook erg populair 

De nieuwe website van Ondernemersvereniging  "Verrassend Leeuwen", www.verrassendleeuwen.nl, trekt veel bezoekers.  
Via de site kan men snel inzicht krijgen in het aanbod van producten en diensten door de leden van de ondernemersvereniging. Ook openingstijden, adresgegevens, telefoonnummers en de vestigingsplaats zijn snel en gemakkelijk te vinden. Winkelen in Leeuwen, toch al aantrekkelijk door het gezellige centrum, de goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid, wordt hierdoor nog gemakkelijker. Uit de reacties blijkt dat de informatieve opzet van de site bijzonder op prijs gesteld wordt.

Het Winkelspel van Verassend Leeuwen. Van het bedrijf in de blauwe balk binnen de gestelde tijd de vestigingsplaats op de kaart opzoeken en aanklikken en u verdient punten met kans op een aantrekkelijke prijs. Snelheid, reactievermogen en inzicht in de locatie van de bedrijven in Leeuwen is noodzakelijk. Bij het laatste helpen de site van Verrassend Leeuwen en het spel.   

Het speciaal voor de site ontwikkelde Winkelspel, waarmee in de introductieperiode aantrekkelijke prijzen te verdienen zijn, trekt ook veel belangstelling. Het spel vergt naast reactievermogen en snelheid ook inzicht in de locaties van de bedrijven in Leeuwen. Dit inzicht is via het spel en de site spelenderwijze te verwerven.

De site is te vinden op:
http://www.verrassendleeuwen.nl

MaasWaalWeb, 14 januari 2004