Open Dagen machinefabriek Van Wamel 
bij 60 jarig jubileum

Machinefabriek Van Wamel viert op 7 juni as. dat het bedrijf zestig jaar geleden, in 1947, opgericht werd. 
Het bedrijf repareerde aanvankelijk machines van de boeren, fruittelers en meubelfabrieken in de omgeving. De grote doorbraak kwam toe de oprichter, Thé van Wamel, een cirkelmaaier ontwikkelde voor het maaien van gras in boomgaarden. De maaier onderscheidden zich door hun vele vernuftige snufjes en hoge kwaliteit.

Cirkelmaaiers van Van Wamel, met de bekende oranje kleur, worden wereldwijd, van de Verenigde Staten tot Nieuw Zeeland en Chili, gebruikt in o.a. de fruitteelt. Naast cirkelmaaiers levert het bedrijf o.a. ook een breed assortiment klepelmaaiers, houtversnipperaars, rijenpoetsers en sorteermachines.   

Inmiddels is het productenpakket aanmerkelijk uitgebreid, beschikt het bedrijf het over een zeer moderne fabriek van 14.000 m2 en  exporteert het over de gehele wereld. Om iedereen kennis te laten maken met dit unieke bedrijf zijn er op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni, van 10.00 tot 17.00 uur, Open Dagen waarop u de fabriek kunt bezichtigen en kennis maken met het uitgebreide productenpakket.

Meer op MaasWaalWeb over Van Wamel:
Open dag van Van Wamel Perfect (okt 2000)
Website Van Wamel BV:
http://www.vanwamel.nl

MaasWaalWeb, 2 juni 2007