Gouden jubileum Seniorenvereniging 50+ 
Beneden Leeuwen

Met een presentatie van de eenentwintig eigen activiteiten, aangevuld met een negental presentaties van verenigingen en bedrijven waarmee regelmatig samengewerkt wordt viert de Seniorenvereniging haar vijftigjarig jubileum.

Kantklossen, kalligraferen, zingen, volksdansen, bowlen, fietsen. Maar ook Zonnebloem, Welfare Rode Kruis, Sivoz, Gemeente West Maas en Waal en vele andere organisaties die ouderen iets te bieden hebben presenteren zich in de Rosmolen bij het jubileum van de Seniorenvereniging 50+ Beneden Leeuwen.

Dorpshuis De Rosmolen, waar het jubileum gevierd wordt,  bruist van actie. Pottenbakken, kalligraferen, kantwerk, bowlen en jeu de boule, om maar een paar voorbeelden te noemen, maar ook Smartlappenkoor Trug in de Ted, waarop de mensen gezellig meedeinen en meezingen.
Het is overal gezellig druk en regelmatig zie je mensen die elkaar na een lange tijd weer eens zien. Druk worden ervaringen en nieuwtjes met elkaar uitgewisseld en oude herinneringen opgehaald.Naast het vele dat door de seniorenvereniging gepresenteerd wordt maakt dit een bezoek extra leuk en interessant.

De Rosmolen is ook vandaag, 6 oktober, nog open van twee tot zes uur. De toegang is gratis, dus loop ook eens even binnen om te kijken wat Beneden  Leeuwen aan zijn senioren te bieden heeft. Meer...

MaasWaalWeb, 6 oktober 2002