Welkom in Beneden Leeuwen

Representatieve, moderne reclamezuil moet wildgroei reclameborden langs de Van Heemstraweg indammen

Het heeft bijna vier jaar gekost, maar nu is het zover. Een prachtige, representatieve, elektronische reclamezuil bij de invalsweg Beatrixstraat staat er. Weliswaar functioneert het door een aansluitfoutje nog niet helemaal zoals het hoort, maar dat het een zuil is die er mag zijn is wel duidelijk. Bij de rotonde Zijveld - Van Heemstraweg wordt nog gewerkt aan de plaatsing van een zelfde zuil. 

De elektronische reclamezuil op de hoek Van Heemstraweg/Beatrixstraat in Beneden Leeuwen.
Het bord is zojuist geplaatst, er zijn nog een paar technische probleempjes en de grondwerkzaamheden zijn nog niet helemaal afgerond, maar het is al wel duidelijk dat het een representatieve aanwinst voor Beneden Leeuwen gaat worden.

Door een ingenieuze constructie kan het bord drie verschillende reclameboodschappen afwisselend weergeven. In de rode balk onder het logo van Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen bevindt zich een digitale loopkrant voor reclame en nieuws. 
De borden moeten een alternatief vormen voor de wildgroei van reclameborden in de weilanden langs de Van Heemstraweg. Zodra de borden gereed zijn gaan gemeente en provincie hier harder tegen optreden.

MaasWaalWeb,  17 april 2005