Tiel - Geldermalsen
Open Dag ROC Rivor

Donderdag 8 februari, van 18.00 - 21.00 uur is in ROC Rivor, Bachstraat 1, Tiel en Franklinstraat 1, Oudenhof 3 en Poppenbouwing 3, Geldermalsen een Open Dag voor alle studierichtingen. In totaal kan men er terecht voor ruim honderd studierichtingen en cursussen.

 

ROC Rivor. Volop mogelijkheden voor iedereen die een stevige basis wil leggen voor een sterke positie op de arbeidsmarkt. Niet alleen voor intreders op deze markt, maar ook voor hen die hun positie op de markt willen verbeteren.

Docenten, studenten en alumni geven voorlichting over de opleidingen en de latere beroepsmogelijkheden. Daarnaast zijn diverse bedrijven, instellingen en het Leerwerkloket aanwezig om aanvullende informatie te geven over beroep en carrière.

Beroepskeuze en de erbij behorende opleiding

Op de hoofdlocatie Bachstraat in Tiel kun je deelnemen aan een beroepsinteressetest en hierover in gesprek gaan met één van de aanwezige loopbaancoaches. Ook is er een speciale voorlichting over studeren bij ROC Rivor.

Kies de juiste locatie voor de richting die je kiest

Voor alle studierichtingen zijn docenten en leerlingen aanwezig die je meer kunnen vertellen over de de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Houd er wel rekening mee dat je naar de locatie gaat waar deze opleiding gegeven wordt. Op de website van ROC Rivor kun je meer vinden over de locaties.

Meelopen bij een opleiding

Nog steeds niet helemaal zeker of een opleiding bij je past? Gebruik dan de mogelijkheid van een meeloopdag. Je kunt dan in de praktijk zien hoe lessen verlopen en vragen stellen aan docenten en studenten. Meer hierover kun je vinden op http://www.rocrivor.nl/meelopen

Meer informatie

Bel 0900-7627486 (lokaal tarief) of stuur een e-mail naar info@rocrivor.nl .

Meer: http://www.rocrivor.nl 

MaasWaalWeb, 4 februari 2017