Druten
Kennis maken met muziek bij de Nieuwe Muziekschool

Het schooljaar van de Nieuwe Muziekschool start 26 augustus. De tijd om uit te zoeken op welk niveau je verder kunt, of als je nog een nieuweling bent, hoe je het best kunt beginnen. Maak hiervoor een afspraak voor een proefles bij een docent van de Muziekschool.

Muziek leren spelen is vaak het begin van een levenslange hobby.

Op basis van de proefles kan men vervolgens, in overleg met de docent, bepalen welk niveau het best bij je past. Hierbij zal ook meegenomen worden welk instrument het best bij je past.      

Zondag 25 augustus, start vanaf 12.30 uur, kun je praten met docenten, die je kunnen helpen met informatie en advies.

Meer: https://denieuwemuziekschool.nl

Voor het maken van een afspraak over een cursus, vind je Email adressen op de paginana: https://denieuwemuziekschool.nl/docenten/ 

MaasWaalWeb, 21 februari 2019

 

Druten
Kennis maken met muziek bij de Nieuwe Muziekschool

Het schooljaar van de Nieuwe Muziekschool start 26 augustus.  De tijd om uit te zoeken op welk niveau je verder kunt. Maak hiervoor een afspraak voor een proefles bij een docent van de Muziekschool.

Muziek leren spelen is vaak het begin van een levenslange hobby.

Op basis van de proefles kun je vervolgens, in overleg met de docent, bepalen welk niveau en, welk instrument het best bij je past.

Zondag 25 augustus, start vanaf 12.30 uur, kun je praten met docenten, die je kunnen helpen met informatie en advies. Een afspraak maken met een docent is vereist.

Meer: https://denieuwemuziekschool.nl

Voor het maken van een afspraak over een cursus, vind je Email adressenop de paginana: https://denieuwemuziekschool.nl/docenten/ 

MaasWaalWeb, 22 augustus 2019