Alzheimercafé Maas en Waal
Dementerende betrekken bij beslissingen over overlijden

Maandag 6 mei, aanvang 19.30 uur, is in zaal Mamre (naast het protestantse kerkje), Kattenburg 59, Druten een avond met  over het betrekken van dementerende bij beslissingen over de eigen uitvaart.

Op deze avond vertelt Johanna Snaphaan - den Breejen over het betrekken van een dementerende over zijn of haar bij  de eigen uivaart. Hierbij wordt er te snel van uitgegaan dat een dementerende hier niet nuttig  bij betrokken kan worden.

Mevrouw Johanna Snaphaan-den Breejen, is een uitvaartverzorgster gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie. Zij zal uitleggen hoe de dementerende betrokken  kan worden bij keuze en beslissingen over de eigen uitvaart. Hierbij ook adviezen over wat te doen, of juist niet, in de comminicatie met de dementerende.

Het Alzheimer Café is een bijeenkomst voor familie, vrijwilligers, en hulpverleners van Alzheimer patiënten extra kennis te geven. Op de avonden kunnen ze ook met elkaar praten over hun ervaringen en kennis met elkaar uit te wisselen.

Zaal open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee staat dan klaar. Na afloop kan de bezoeker desgewenst nog even blijven om wat te drinken en na te praten.

Meer informatie: Jessie Reulen, tel. 0487-510126

MaasWaalWeb, 4 mei 2019