Stichting Kinderhulp BosniŽ
Gun een Bosnisch kind een zorgeloze vakantie in uw gezin

Nog steeds lijdt BosniŽ onder de gevolgen van de vreselijke oorlog en is het leven er moeilijk en hard. Stichting Kinderhulp BosniŽ organiseert daarom dit jaar ook weer een vakantie van Bosnische kinderen in Nederlandse gastgezinnen. Even weg van de moeilijkheden en de sleur van elke dag. De kinderen arriveren op zondag 9 juni in Bergharen en gaan zaterdag 29 juni weer terug naar BosniŽ.

Om dit mogelijk te maken heeft Kinderhulp BosniŽ gastgezinnen nodig. Als u hierin mee wil helpen door een kind drie weken de vakantie van hun leven te geven, kunt u dit melden aan Amela Tatarevec van Kinderhulp BosniŽ, Tel. 06-4994 4317 of met een mailtje aan kinderhulpbosnie@hotmail.com .

Na het aangeven als potentieel gastgezin zult een telefoontje krijgen van Kinderhulp BosniŽ voor een afspraak over een gesprek met bestuursleden van St. Kinderhulp BosniŽ. In dit gesprek zal gepraat worden over het gastgezin worden en informatie over de de ondersteuning die u kunt krijgen als er zich probleempjes met een kind voor doen.

MaasWaalWeb, 16 maart 2019