Aanbieden of zoeken  van verlichting via Netmarkt van MaasWaalWeb

Nu de klus bijna geklaard is nog verlichting over of juist nog iets te kort dat bovendien niet meer leverbaar is? MaasWaalweb heeft met Netmarkt (zie onderste knop links) een gratis marktplaats.

Het maken van sfeerverlichting voor Lauwe on Light, of voor Kerstmis, loopt altijd anders dan je verwacht. Je hebt verkeerd gemeten of gepland, of in de verpakking zit net iets anders, dan je dacht gekocht te hebben.

Het plannen van verlichting is lastig en vaak kom je nog net iets tekort of houd je, als alles er pico-bello uitziet, toch nog wat over. Netmarkt kan je in deze gevallen wellicht helpen. 

Heel vervelend, want het betekent vaak dat enerzijds je naar de winkel moet en dus extra geld uitgeeft of anderzijds dat het materiaal ongebruikt blijft liggen. Al is het maar de verlichting van vorig jaar die echt niet past bij de verlichting waarin je dit jaar ge´nvesteerd hebt omdat de buurt graag iets bijzonders bedacht heeft of omdat je zelf een geweldig idee had.

Nog vervelender wordt het als de hetgeen je tekort komt al uitverkocht is. Dan moet je wel een andere oplossing zoeken.

Wij kunnen helpen met een alternatieve oplossing. MaasWaalweb heeft in Netmarkt een marktplaats die juist voor deze gevallen erg aantrekkelijk is. Veel kerstverlichting is niet zo duur, dus je gaat er geen tientallen kilometers voor rijden. Als je een advertentie in Netmarkt plaats kun je er vrij zeker van zijn dat koper en verkoper ergens dicht in de buurt zit. Hoge reiskosten, voor verlichting van enkele euro's  spaar je dus uit. Bovendien kun je, in overleg met de koper gemakkelijk een afspraak maken of je even kunt komen kijken en natuurlijk ook vragen of hij wil demonstreren dat het gekochte niet defect is.

De knop voor Netmarkt vind je in het menu links. (De onderste knop.) Voor plaatsen van de advertentie kun je ook via deze knop naar het formulier waarmee je de advertentie kunt maken.
Let op: Netmarkt is niet bedoeld voor handelaren of leveranciers. Als we deze advertenties tegenkomen worden ze verwijderd. Leveranciers kunnen wel betaald adverteren op MaasWaalWeb.

MaasWaalWeb, 12 december 2006