Jubilarissen zangkoren Dreumel en Boven Leeuwen gehuldigd

Op zondag 19 november, de feestdag van St. Cecilia, patrones van de koorzangers, werden bij het Parochieel zangkoor St. Barbara in Dreumel vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Mevr. M. de Rijk en mevr. J. Nijtmans werden gehuldigd voor hun koperen jubileum (12,5 jaar) en voor mevr. D. van den Heuvel en N. van Rhijn was er voor hun zilveren jubileum (25 jaar) een Gregoriusmedaille en oorkonde. De uitreiking vond plaats door pastoor J. van der Maazen tijdens een Bourgondische maaltijd in Zaal 't Centrum.

Pastoor Jeff van der Maazen met de jubilarissen van het Parochieel koor St. Barbara. Op foto v.l.n.r. mevr. De Rijk, pastoor Van der Maazen, mevr. Nijtmans, mevr. Van Rhijn en mevr. Van den Heuvel

In Boven Leeuwen waren er onderscheidingen voor de Heer G. Verhoeven voor zijn gouden jubileum (50 jaar) en voor mevr. van den Oever voor haar zilveren jubileum. De uitreiking vond plaats door pastoor J. Stolk tijdens een plechtige Heilige Mis met het Willibrorduskoor, waarvan de jubilarissen lid zijn, en het Kinderkoor.

Zondag 19 november werd het feest van St. Cecilia, patrones van de koorzangers, gevierd. In katholiek Nederland is het traditie om op deze dag extra aandacht aan de kerkkoren, en hun vrijwilligers, te besteden.

Website Barbarakoor

MaasWaalWeb, 22 november 2006