Rommelmarkt Kannenmarkter Musikanten Appeltern

Op zondag 20 september , van 10.00 tot 16.00 uur, organiseren Die Kannen markter Musikanten in Dorpshuis De Schuur, Kerkstraat, Appeltern weer hun tweejaarlijkse Rommelmarkt.

 

De mooiste koopjes zijn voor vroegste vogels

Deze rommelmarkt is in de loop der tijd uitgegroeid tot de grootste in de regio. Al voor aanvang (om 10:00 uur) staan grote rijen voor de kassa om de mooiste koopjes op de kop te tikken. 

Dit keer hebben Die Kannenmarkter Musikanten een grote hoeveelheid spullen opgehaald waardoor hun opslag bijna uitpuilt. Tientallen vrijwilligers beginnen al dagen voor de rommelmarkt met de voorbereidingen. 

Inbreng nog mogelijk

Die Kannenmarkter Musikanten kunnen nog wel wat spullen gebruiken voor hun rommelmarkt. Zij komen deze dan op zaterdag 19 september 2009 bij u thuis ophalen. U kunt hiervoor contact opnemen met Jo van Welie (0487-541722). 
Wij kunnen helaas geen bankstellen, koelkasten en oude televisietoestellen gebruiken. Maar mocht u uw zolder op willen ruimen dan zorgen wij dat u van de rest van de spullen afkomt.

Bestemming opbrengst

De gehele opbrengst van de Rommelmarkt komt ten goede aan Die Kannenmarkter Musikanten. Hierdoor krijgen zij middelen om instrumenten en bladmuziek aan te schaffen, wat noodzakelijk is om de vereniging in stand te houden.

MaasWaalWeb, 15 september 2009