Mid Winter Tiroler Weekend 
in Appeltern

OPTREDEN VAN DE HUB'N BUB'N

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2002 organiseren Die Kannenmarkter Musikanten uit Appeltern voor de achtste keer in ontmoetingscentrum De Schuur het inmiddels traditionele Mid Winter Tiroler Weekend.
We zijn er wederom in geslaagd om de Hub'n Bub'n uit Amby (nabij Maastricht) naar Appeltern te halen. Het wordt dus weer een grandioos feest op zaterdagavond en zondagmiddag.

ZATERDAG 12 JANUARI

Kannenmarkter Musikanten

Op zaterdagavond is weer een avondvullend programma in elkaar gezet. We beginnen uiteraard met een optreden van de eigen Kannenmarkter Musikanten, onder leiding van onze enthousiaste dirigent Paul Daemen. Dit optreden duurt van 20.00 - 22.00 uur. Die Kannenmarkter Musikanten zullen verschillende nieuwe nummers laten horen en uiteraard ook meerdere nummers waarmee in oktober j.l. het Europese Kampioenschap is behaald.

Hub'n Bub'n 

Van 22.30 - 01.00 uur treden vervolgens de Hub'n Bub'n op, met hun muziek in Oberkrainer en Tiroolse stijl. Zij behoeven verder geen introductie; het is één groot feest als zij optreden, de hele zaal wordt plat gespeeld.
In de pauze wordt een optreden verzorgd door een regionale artiest. Meer willen we hierover op dit moment niet verklappen, u moet zelf maar komen luisteren.

Mid-Winterhoorn competitie

De competitie van het mid winter hoorn blazen wordt ook weer gehouden. Dit is ieder jaar een ludiek en spannend gebeuren. Dit geldt niet alleen voor de zaterdagavond, maar zeker ook voor de zaterdagmorgen, als er op een mooie locatie in Appeltern onder het genot van een Jägermeister gerepeteerd wordt.
Ontmoetingscentrum De Schuur zal weer in Tiroler sferen worden aangekleed. Een werkgroep, bestaande uit leden van de muziekvereniging, neemt deze taak op zich.
Op zaterdagavond is De Schuur vanaf 19.30 uur geopend.

ZONDAG 13 JANUARI

FRUHSCHOPPEN

De Hub'n Bub'n blijven het hele weekend in Appeltern; dus een mooie gelegenheid om ze een tweede keer op te laten treden. Dat doen ze op zondagmiddag vanaf 12.00 uur, weer in De Schuur. Onder het genot van een kopje koffie en een drankje kan dan weer van hun muziek worden genoten. Rond 15.30 uur wordt het frühschoppen beëindigd.

KAARTVERKOOP

Kaartjes voor het Mid Winter Tiroler Weekend zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij:

  • Supermarkt Van Dinter, Pastoor Willemsplein, tel. 0487-541958;
  • Jo en Tinie van Welie, Burg. Hillenaarstraat 24, tel. 0487-541722.

De entreeprijs voor de zaterdagavond bedraagt ƒ 20,-- per persoon. Voor het frühschoppen op zondagmiddag behoeft geen entree betaald te worden.
Het is niet mogelijk kaartjes te reserveren. Afgelopen jaren zijn verschillende gereserveerde kaartjes uiteindelijk niet afgehaald, terwijl we andere mensen teleur hebben moeten stellen, omdat er geen kaartjes meer waren. Bovendien brengt reserveren nogal wat administratieve rompslomp met zich mee. Dus als er kaartjes besteld worden, dienen deze ook meteen opgehaald te worden.

Die Kannenmarkter Musikanten menen op deze wijze weer een geweldig muzikaal weekend te kunnen presenteren. Gelet op het beperkte aantal kaartjes, dient u er snel bij te zijn om niets van het Mid Winter Tiroler Weekend te hoeven missen.