Bazaar Welfare in de Hey-Acker

Op zondag 23 november houdt Rode Kruis Welfare afdeling Dreumel/Wamel, in samenwerking met Vrienden van de Hey-Acker en de seniorenvereniging 50+, weer van 14.00 tot 16.30  in de Hey-Acker te Beneden Leeuwen haar jaarlijkse bazaar.

Prachtige handwerkproducten voor een schappelijke prijs.. 
Een idee als u iemand eens op een bijzondere manier wilt verrassen.

Aangeboden worden door bewoners gemaakte handwerkproducten. Verder zijn er handwerkdemonstraties, waaronder kantklossen, zijde-schilderen en kaarten maken. Er is een imker die informatie geeft over bijen houden en die zijn natuurproducten aanbiedt. Voor de inwendige mens zijn er oliebollen en erwtensoep. 

Voor de liefhebbers van een gokje zijn er een loterij en een tombola met, dankzij gulle bijdragen van de plaatselijke middenstand, vele prachtige prijzen. Met het juist raden van het gewicht kan een reuzenkrentenbrood gewonnen worden en met het raden van de juiste naam een prachtige pop. 

De netto opbrengst van de bazaar is bestemd voor het aanschaffen nieuwe materialen voor het Welfarewerk, een bijdrage aan de boot- of vakantiereizen voor langdurig zieken en voor Mappo Mondo, een tehuis voor ernstig zieke kinderen met een korte levensverwachting.

Voor de gezelligheid is er "live"-muziek.

Door ouderen gemaakte handwerkproducten.
Leuke, originele en nuttige producten waarmee u iedereen, ook uzelf, een plezier doet. Bovendien steun u er de ouderen en zieken mee.

MaasWaalWeb, 7 november 2003

Meer over het Rode Kruis Dreumel Wamel