Internetcafe "De Hey-Acker" gaat proefdraaien

Vanaf 21 november is het Internetcafe "De Hey-Acker" open voor een kennismaking met Internet. Veel vrijwilligers van de Bonden van Ouderen en medewerkers van het SIVOZ hebben hard gewerkt om dit punt te bereiken. Na een periode van proefdraaien, waarin eventuele aanloopprobleempjes opgelost worden, zal het Internetcafe begin volgend jaar officieel geopend worden. Maar dit mag voor belangstellenden geen reden zijn om niet eens vrijblijvend binnen te lopen en alvast kennis te maken met alles wat op het Internet te vinden is.

EÚn van de computers in het Internetcafe "De Hey-Acker". Moderne apparatuur in een prettige omgeving. Een nieuw ontmoetingspunt voor West Maas en Waalse senioren.

Om de bewoners en verzorgers in "De Hey-Acker" een indruk te geven van de werking en de mogelijkheden van Internet zal de heer Gerard Kouwenberg, co÷rdinator van het Internetcafe, op 21 november om 10.00 uur, in de recreatiezaal van "De Heyacker", kort iets zeggen over de voorbereidingen voor het Internetcafe en de gang van zaken voor de gebruikers.

Aansluitend zal Nol van Eck van MaasWaalWeb, de webkrant voor het Land van Maas en Waal, het werken met Internet demonstreren en laten zien dat Maas en Waal niet achterblijft en zeer gevarieerd aanwezig is op dit wereldwijde computernetwerk.

MaasWaalWeb 20-11-01