Talentenjacht Idolstumult wordt een steeds groter evenement

Een kleine honderd jeugdige artiesten, TV beroemdheid Jochem van Gelder als presentator, een bruisende show met zang, dans en talent. Superlatieven schieten tekort om de derde van versie van talentenjacht Idolstumult 2006 te omschrijven. Zondag 29 oktober, vanaf 14.00 uur presenteren de kandidaten zich in dorpshuis Rosmolen aan de Zonnebloemstraat in Beneden Leeuwen om te strijden voor het goud, zilver of brons dat beschikbaar is voor het talentvolste Maas en Waalse zanger, zangeres of groep.

Aanstormend Maas en Waals talent wacht tezamen met TV beroemdheid Jochem van Gelder op de uitslag van Idolstumult 2005. Dit jaar belooft het nog spannender te worden. 

Idols tumult is een initiatief van Stichting "Vrienden van Elisabeth" die zich inspant voor recreatieve activiteiten voor de patiŽnten van Verpleeghuis St. Elisabeth in Beneden Leeuwen. De netto opbrengst van Idolstumult is bestemd voor deze activiteiten. 

Voorverkoop van kaarten ŗ 5,00 bij Speelgoedzaak Paul van der Knaap, Zandstraat 120 a in Beneden Leeuwen. Gezien de te verwachten belangstelling en de beperkte capaciteit van de Rosmolen raden wij u aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten.

MaasWaalWeb,  13 oktober 2006

De helft van het dak is er al!

.

Actie voor vakschool van oud-Leeuwenaar in Maracai Venezuela

.

Oud Leeuwenaar, diaken Jan Hol woont en werkt al meer dan 25 jaar in Venezuela. Hij is daar actief in het vormingswerk en onderwijs en bouwt een school voor tweede kans vakonderwijs. Momenteel werkt hij aan een extra verdieping op de school die hij opgezet heeft. Hiervoor is Euro 20.000,-- nodig. Het geld wordt rechtstreeks ingezet voor de school. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen.

 


De bouwplaats van de school in Maracay.
Nu nog even zorgen dat het gat in het dak gedicht wordt.

 

Een bliksemactie op initiatief van Hans van Zwam, Cor en Tanja van Hulst en Ger de Weert, allen uit Beneden Leeuwen, heeft inmiddels Euro 10.000 opgeleverd. De helft is er dus al. Maar zoals iedereen weet houdt je het met een half dak niet droog. Dus vraagt Jan uw steun voor de andere helft.

.

Help de kansarme jeugd in Venezuela met de andere helft van het dak door uw bijdrage over te maken naar de speciaal voor dit doel geopende rekening 1058.56.630 ten name van C. van Hulst en G. de Weert.

.

Meer informatie:

http://www.vriendenvanefo.nl

MaasWaalWeb,  13 oktober 2006