West Maas en Waal
Exposeren op beurs: "Thuis met het grootste gemak"

Voor de beurs "Thuis met het grootste gemak", op zaterdag 26 oktober, 14.00-18.00 uur in het Vrije Tijdscentrum (VTC), Clarissenstraat 2, Wamel nodigt de organisatie bedrijven uit om op de te laten zien welke producten en diensten ze kunnen leveren voor senioren die zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen.

Verschillende hulpmiddelen om veiliger en onbezorgder
 langer zelfstandig thuis te blijven wonen

Voorbeelden zijn hulpmiddelen om uitglijden in douche of bad te voorkomen, hulpmiddelen om struikelen in en om het huis te voorkomen of veiliger de trap op en af te gaan.

Om langer thuis te blijven wonen kan het ook nodig zijn dat je voor klussen die te zwaar of te gevaarlijk worden uit te besteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinverzorging, schilderen van het huis, reparatieklusjes en dergelijke.

Grote drukte op een eerdere zorgmarkt  in D'n Dulper.
Een mooie kans voor ondernemers om hun producten en diensten
bekend te maken bij een groeiende doelgroep.

Maar ook kant en klaar maaltijden of het aan huis leveren van boodschappen kunnen helpen langer thuis te blijven wonen. Bedrijven die deze en soortgelijke producten of diensten leveren kunnen op de beurs in de contact komen met potentiŽle klanten.

Meer informatie en en Aanmelden voor de de beurs kan tot 5 oktober bij Ilse Tax, tel. 140487,  of email: itax@westmaasenwaal.nl. Ondernemers wordt aanbevolen zo spoedig mogelijk aan te melden, want vol = vol.

Belangstellenden voor exposeren op de beurs kunnen bij mevr. Ilse Tax ook terecht voor vragen en meer informatie.

MaasWaalWeb, 26 augustus 2019