De eerste Maas en Waalse Dijkenloop

Het is zover! Dankzij de enorme inspanning van vele honderden vrijwilligers in alle Maas en Waalse dorpen, de medewerking van tientallen bedrijven en organisaties en, niet te vergeten, de bijdragen van de sponsors. Ook MaasWaalWeb heeft zijn steentje bijgedragen. Vanaf, begin augustus, dus nog eerder dan MaasWaalWeb, is de Website in de lucht en trekt veel belangstelling.

Zoekmachines

Er is ook aandacht besteedt aan de aanmelding van de Dijkenloop Website bij de belangrijkste zoekmachines en het zal een echte Maas en Waler goed doen om onze "eigen" Dijkenloop op http://marathon.pagina.nl tussen de beroemde wereldmarathons, zoals bv. de marathon van Rotterdam,  te zien. U vindt de Website van de Dijkenloop op www.maaswaalweb.nl/dijkenloop 

Uitslagen

Na de Dijkenloop is de het werk voor de Webbouwers nog niet klaar. Voor de lopers, en andere belangstellenden, gaan we op de Website van de Dijkenloop de uitslagen publiceren. Klik Dijkenloop en ga via de knop Uitslagen op deze pagina  naar de pagina met de beschikbare voorlopige uitslagen. Definitieve, volledige uitslagen kan een paar dagen duren . Houdt, als u ge´nteresseerd bent, de pagina uitslagen dus even een paar dagen in de gaten.

MaasWaalWeb 4-9-00