Boven Leeuwen
Omroep Gelderland strijkt neer in Boven Leeuwen

Vrijdag 16 augustus strijkt Omroep Gelderland, in het kader van het programma "Zomer in Gelderland" neer in Boven Leeuwen. Hier zal Omroep Gelderland onderzoeken of Boven Leeuwen het mooiste dorp van Gelderland is.

Het gazon Wielpad, bij de Wiel, wordt het centrum
voor  "Zomer in Gelderland" in Boven Leeuwen

Op de dag van "Zomer in Gelderland" krijgen groepen uit het dorp ludieke opdrachten waarmee ze kunnen laten zien wat zo bijzonder is in Boven Leeuwen. Hierbij kunnen de groepen, naast de titel van "mooiste dorp", ook geld verdienen voor de beste prestaties van opdrachten. Ook al zijn de opdrachten nog niet bekend, wordt er toch al volop gewerkt  om op 16 augustus te winnen.   

Omroep Gelderland zal in de loop van de dag regelmatig aandacht besteden aan Boven Leeuwen op radio, televisie en intermet.

Bezoekers zijn welkom op deze dag. Het centrum is op deze dag op het Wielpad. Dit is het gazon dichtbij de Wiel, een plas die ooit onstaan is door een dijkdoorbraak. Het Wielpad, is bereikbaar via het Groenewoud, een zijwegje van de Willibrordusstraat.

Iedereen kan een bijdrage leveren aan het succes van "Zomer in Gelderland" in Boven Leeuwen door op deze dag een bezoek te brengen aan het Wielpad. Het helpt ook de verenigingen, want als er meer 300 bezoekers het evenement bezoeken levet dit voor de verenigingen van Boven Leeuwen Euro 250,--.   

Meer:
http://www.omroepgelderland.nl/zomeringelderland

http://www.onsbep.nl

Een dorp in het Het Land van Maas en waal, liggend aan de altijd drukke rivier de Waal.

Al maanden werkt het dorp aan de voorbereiding op de komst van Omroep Gelderland met een team dat verenigingen, bedrijven en actieve Boveneinders inschakelt voor voor deze bijzondere dag.

Op de dag Elk team krijgt vervolgens een opdracht waarmee een bedrag voor de mee

MaasWaalWeb, 8 augustus 2019

 

Boven Leeuwen
Omroep Gelderland strijkt neer in Boven Leeuwen

Vrijdag 16 augustus strijkt Omroep Gelderland, in het kader van het programma "Zomer in Gelderland" neer in Boven Leeuwen. Hier zal Omroep Gelderland onderzoeken of Boven Leeuwen het mooiste dorp van Gelderland...
Meer...

Het gazon Wielpad, bij de Wiel, wordt het centrum
voor  "Zomer in Gelderland" in Boven Leeuwen  

MaasWaalWeb, 8 augustus 2019