Boven Leeuwen
Inschrijven met korting voor "8 van Boveneind"

Zaterdag 13 mei is de de zevende "8 van Boveneind". Een hardloopwedstrijd voor iedereen. Dit jonge hardloopevenement groeit als kool en krijgt al internationale allure door deelnemers uit o.a. Duitsland.

Echte strijd bij finish van een jeugdafstand van de "8 van Boveneind"

De afstanden voor kinderen en jongeren zijn 0,5, 1 en 1,5 km  in verschillende leeftijdsklassen en een trailrun van 2,5 km. Voor volwassenen 5 en 10 km en, nieuw, 10 en 20 km trailloop. De Traillopen zijn grotendeels over onverhard twerrein.

Opnieuw maakt de "8 van Boveneind" deel uit van het PK hardloopcircuit. Dit circuit omvat de Drutenloop, Dijkenloop, Appelternloop en 8 van Boveneind. Iedereen die minimaal aan drie van de vier lopen meedoet, ongeacht de plaatsen die gescoord worden, dingt mee voor de prijzen van het PK hardloopcircuit.

Start en finish bij Kulturhus D'n Dulper, Pastoor Schoenmakersstraat 5, 6657AG Boven Leeuwen. Start van 17.00 uur (500m) tot 19.30 uur (10km).

Toegang: gratis. Bezoekers van harte welkom.

Inschrijven: Tot en met 30 april  korting op het inschrijfgeld.
Op 13 mei is inschrijvening tot minimaal 20 minuten vr de start van de loop. Inschriven kan op de website van de "8 van Boveneind". (Zie link hieronder.)

Meer:
http://www.de8vanboveneind.nl

MaasWaalWeb, 22 april 2017