Burenfeest brengt bekende artiesten en veel publiek naar Beneden Leeuwen

Dat Maas en Walers actief zijn is bekend, maar dat ze zo actief zijn dat ze de rest van Nederland aftroeven bij de Nationale Burendag is toch wel bijzonder. 

 De stemming op het Buurtfeest zit er in.Lekker gezellig meezwaaien met het geel-rode Postcode Loterij shawltje.

De Maas en Walers activeerden bij C1000 Van Leeuwen de meeste Burendagloten  van de Nationale Postcode Loterij en wonnen daarmee het Burendag Buurtfeest. Dit bracht vervolgens bekende TV-persoonlijkheden en artiesten zoals Carolien Tenssen, Gerard Joling, Belle Perez en Wolter Kroes en ruim meer dan duizend Maas en Walers naar  op het voor deze gelegenheid in een feestterrein omgetoverde parkeerterrein van C1000 van Leeuwen. 

Carolien Tensen interviewt burgemeester Steenkamp. Tenssen: "Wat voor mensen zijn Leeuweneren?" Steenkamp: "Gezellige mensen. Bijna Brabanders, maar ze kijken wel de kat uit de boom."
Overigens moest Steenkamp Carolien ook nog corrigeren omdat ze dacht dat hij burgemeester was van Beneden Leeuwen. Steenkamp: "Ik ben burgemeester van West Maas en Waal en ik wil geen ruzie met de andere dorpen."

En een feestje werd het. Enthousiast werd  tijdens de optredens van de artiesten mee gezwaaid met een gratis uitgereikte Postcode Loterij shawltjes. Wij maakten wat plaatjes om u een idee te geven van dit leuke feestje dat aangeboden werd door C1000, Douwe Egberts en de Nationale Postcode loterij. Meer... 

MaasWaalWeb, 16 september 2007