Wegwijs op MaasWaalWeb

Inleiding

MaasWaalWeb is een grote Website met een schat aan informatie over West Maas en Waal. Op deze pagina laten we zien hoe MaasWaalweb opgebouwd is. Dit helpt u bij het snel vinden van de informatie die u zoekt.

Zoeken

Als u op een knop in de linker- of kopbalk klikt gaat u naar een pagina waarin u alle rubrieken ziet behorend bij de knop die u aangeklikt hebt. Maak uit dit overzicht een keuze. Kies bij twijfel de rubriek die u het meest waarschijnlijk vindt. Niet goed? Ga met de knop "Vorige" (zie afbeelding) terug naar de pagina met de rubrieken en maak een andere keuze. Bijna altijd zult u binnen een paar klikken op de juiste bestemming aankomen.

Hoofdrubrieken

Aan de linker- en kopbalk van het scherm vindt u de knoppen naar de hoofdrubrieken.  Met deze knoppen vindt u de volgende informatie:

Verwijzingen naar de verenigingen in West Maas en Waal. De verenigingen zijn opgenomen in de volgende rubrieken:

Per dorp in West Maas en Waal alle verenigingen die bij MaasWaalWeb bekend zijn.

De sportverenigingen ingedeeld op activiteit. ( bvb. voetbal, tennis, hengelen, etc.)

Alle andere verenigingen dan sportverenigingen. (Bvb. ouderenvereniging, zangvereniging, politieke partij, huurdervereniging etc)

Onder deze knop vindt u alle bedrijven in West Maas en Waal. Omdat het om meer dan 200 rubrieken gaat is er een indeling in hoofd- en subrubrieken. Zo vindt u bvb. slagers onder de hoofdrubriek detailhandel de slagers en onder de hoofdrubriek dienstverlening de reclamebureaus en administratiekantoren. Als u een slager of een reclamebureau zoekt bent u dus binnen een paar klikken bij het bedrijf dat u zoekt.

Onder deze knop vindt u de Gemeente West Maas en Waal en haar diensten.

Deze knop brengt U naar de scholen in West Maas en Waal.

In deze rubriek zijn de instellingen in de West Maas en Waal opgenomen. in deze rubriek vindt u o.a. de dorpshuizen, verplegings- en verzorgingshuizen, het Rode- en Wit-gele Kruis, de Ouderenzorg en Rechtshulp. Klikken op de knop instellingen, kijken en klikken is de beste manier om snel op de juiste pagina te komen.

Een uitgebreide agenda onderverdeeld in de rubrieken:

De weekenddiensten van dokter en apotheek.

De evenementen in West Maas en Waal

Vergaderingen gemeentebestuur en raad, openingstijden, afvalkalender e.d.

Kerkberichten van de kerken in West Maas en Waal

Publiek toegankelijke sportevenementen van West Maas en Waalse verenigingen.

Via deze knop komt u op de pagina's met informatie over MaasWaalWeb zelf. 

Algemene informatie over MaasWaalWeb zoals adres, telefoon en faxnummers en e-mail adressen. Verder een pagina die wat vertelt over de organisatie, de aanpak en de doelstellingen.

Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen bij MaasWaalWeb.

Het aanvragen van een vermelding in de hierboven besproken rubrieken. Voor de verschillende categorieŽn (bedrijven, verenigingen) zijn er verschillende formulieren.

Aanvragen van informatie over adverteren op MaasWaalWeb

Aanmelden van berichten voor de kalender (Kerkdiensten, dokter/apotheek, sportwedstrijden en evenementen.) 

Aanmelden van nieuwsfeiten. De reactie van MaasWaalWeb zal contact met u opnemen voor de uitwerking in nieuwsberichten.

Informatie over de plaatsing van een niet-commerciŽle Website op MaasWaalWeb

Aanvragen van informatie over het ontwerp en de bouw van een commerciŽle Website.

Een formulier waarmee u contact kunt leggen met MaasWaalWeb voor alle zaken die niet door de hierboven genoemde communicatie mogelijkheden afgedekt worden.

In deze rubriek vindt u de gratis particuliere advertenties. Na aanklikken van deze knop komt u op een pagina waarop u een keuze kunt maken uit de beschikbare rubrieken. (Bvb. Auto's,  Beeld en Geluid, Computers en Tweewielers.)