Uw Website

Een eigen, representatief pand
  aan de Elektronische Snelweg nu haalbaar!

Uniek introductie aanbod

Een volwaardige Website bestaande uit meerdere pagina’s, waaronder een informatiepagina met antwoordformulier, om uw bedrijf professioneel te presenteren op het Internet.

 • Voorpagina (Homepage)
  • Introductie van uw producten en diensten
  • Uw specialisatie en sterke punten
  • Adres, fax- en telefoonnummers en e-mail adres
 • Producten/Diensten pagina
  • Uw aanbod in detail gepresenteerd
  • Desgewenst, tegen meerkosten, uit te breiden tot meerdere pagina’s
 • Antwoordformulier
  • Klanten kunnen direct, zonder extra kosten, reageren. Reacties direct in uw eigen postbus.
  • Aanvragen van documentatie. Plaatsen van opdrachten.
 • Professioneel
  • Uw bedrijfslogo
  • Foto’s en tekeningen mogelijk (aanbevolen!!)
  • Eigen stijl (achtergrond, knoppen)

Een herkenbare website, in uw eigen unieke stijl. Geen massa product en, dankzij vergaande automatisering, voor de laagste prijs. Uniek!!!

Volledige service

Wij leveren volledige service inclusief publicatie op het Internet, zodat iedereen met toegang tot Internet, op de gehele wereld, kennis kan nemen van uw producten en diensten.

Rechtstreeks contact met uw klanten

Uw site gaat deel uitmaken van het MaasWaalWeb. De plaats op het Internet waar Maas en Walers elkaar ontmoeten. Een gezellig elektronisch marktplein waar nieuwtjes uitgewisseld worden en waar uw klanten U kunnen vinden. Dit betekent regelmatig bezoek aan uw site met volop kansen voor de promotie van uw producten en diensten.

Rendabele investering

Via de zoekfuncties van MaasWaalWeb kunnen klanten U gemakkelijk vinden. Dit maakt zakendoen via het Internet realiteit! E-commerce is plotseling geen vage theorie meer, maar een keiharde realiteit. Een kans om niet voorbij te laten gaan.

Hoe kan dit?

Een professionele Website ontwerpen voor minder dan honderd gulden. Huisvesting voor uw Website aan de elektronische snelweg voor minder dan een tientje per maand. Hoe kan dit?

Eckel Internet Services is een jong, innovatief bedrijf. De mensen achter Eckel hebben een jarenlange ervaring met computers en communicatietechnologie. Door het innovatief inzetten van deze kennis en ervaring brengen ze het Internet binnen uw bereik

Ondersteuning

U bent allergisch voor computers? Tekstschrijven is niet uw sterkste kant?

Geen punt! Voor een kleine vergoeding nemen we alle zorgen van U over. Op basis van een gesprek met U schrijven we pakkende commerciële teksten die klanten en omzet opleveren.

Kosten

Ontwerp

Basis Website van 4 pagina’s, incl. antwoordpagina. Fl. 595,00

 • Extra pagina’s of wijzigingen van pagina’s. Per stuk fl. 125,00
 • Tekstschrijven.Per pagina fl. 125,00
  (Alleen als u zelf geen bruikbare teksten aan kunt of wilt leveren.) 

Huisvesting op het Internet

Wij zorgen dat uw Website bereikbaar is voor iedereen die toegang heeft tot het Internet. (Dit wordt Web Hosting genoemd.)

Web Hosting op MaasWaalWeb (per maand, max. 10 pagina’s) fl. 10,00
Uw Internet adres wordt
www.maaswaalweb.nl/uwnaam.

Webhosting met officiële Webnaam, geregistreerd bij IDNL (Per maand, max. 10 pagina’s) fl. 27,50

Uw Internet adres word in dit geval, professioneel, www.uwnaam.nl.

Promotie van uw Website

Vermelding op MaasWaalWeb, met hyperlink naar uw site, als U van deze aanbieding gebruik maakt:  gratis

Voorwaarden

Ontwerpkosten te voldoen bij plaatsen van de opdracht.

Huisvesting op het Internet (Web Hosting) wordt per jaar, vooraf, in rekening gebracht.

Alle bedragen exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Op alle opdrachten zijn onze lever- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Informatie

Nog vragen of wensen? Neem gerust contact op met ons. Wij zijn vertrouwd met alle aspecten van het Internet en kunnen U adviseren over alle mogelijkheden van dit prachtige nieuwe medium. Wij zullen U graag helpen en desgewenst een vrijblijvende aanbieding maken.

Eckel bv - Internet Services
Tel:  0487-592209
Fax: 0487-595810
Email: info@eckel.nl
Website: www.eckel.nl


 

MaasWaalWeb

MaasWaalweb is een initiatief van Eckel Internet Services. Het biedt faciliteiten aan alle bedrijven, organisaties en verenigingen in het land van Maas en Waal. Door deze formule ontstaat een levendig "digitaal marktplein" waarop vraag en aanbod, zowel uit de profit als non-profitsector elkaar ontmoeten. Deze formule garandeert dat het MaasWaalWeb regelmatig bezocht wordt.

Wat is Eckel?

Eckel is een nieuw bedrijf, waarvan  de belangrijkste activiteiten zich richten op het Internet. We ontwerpen Websites, ontwikkelen E-commerce oplossingen en geven adviezen aan bedrijven. Kenmerken van Eckel: initiatief, creatief, innovatie en high-tech.

Ideeën

Nog een leuk idee om je Website iets bijzonders te geven, maar je twijfelt of het mogelijk is. Stuur een emailtje met je idee en we kijken of het haalbaar is. We willen dat MaasWaalWeb echt iets bijzonders wordt.

De wijde wereld

Met Internet ben je over de gehele wereld bereikbaar. Maak daar gebruik van. Maak bekend dat je op het Internet zit. Aan relaties, aan oud inwoners, aan vrienden en bekenden.

Uit ervaring weten we dat er veel belangstelling is voor het thuisfront.Mensen vinden het leuk om contact te houden met de streek waarin ze opgegroeid zijn of een deel van hun leven doorgebracht hebben en waaraan ze goede herinneringen behouden. Gebruik Internet om de wereld kleiner te maken.