Maas en Waal op het Internet
Met MaasWaalWeb presenteert West Maas en Waal zich op het Internet 

Alle Websites uit West Maas en Waal - commercieel en niet-commercieel - zijn via MaasWaalWeb snel, gemakkelijk en overzichtelijk toegankelijk. Inclusief nieuws, een evenementenkalender, opiniepeilingen, leuke prijsvragen en, voor particulieren, gratis advertenties.

Bedrijven kunnen tegen zeer aantrekkelijke tarieven hun bedrijf en Website via MaasWaalWeb promoten. Hebt u nog geen Website? Geen probleem. Met zeer aantrekkelijke introductieaanbiedingen brengen we uw bedrijf attractief en professioneel op het Internet.

Voor verenigingen en scholen is de drempel extra laag. Wij plaatsen hun Website gratis op MaasWaalWeb en bieden bovendien kosteloos hulp en advies bij het maken van de eigen Website.

Waarom MaasWaalWeb?

Het Internet is in een korte tijd enorm gegroeid. Wat cijfers: in Nederland hebben meer dan zes miljoen mensen toegang tot Internet en dit aantal groeit nog dagelijks. Meer dan vijftigduizend organisaties, bedrijven, overheidsinstanties, scholen en verenigingen presenteren met miljoenen Internetpagina’s een schat aan informatie.

Deze snelle groei is niet verwonderlijk. Internet is een snel, attractief medium met relatief lage kosten. Het is kleurrijk, dynamisch en er zijn geen papier, druk en bezorgkosten. Hierdoor werkt het drempelverlagend. Organisaties waarvoor de traditionele media te duur zijn kunnen zich op Internet professioneel en aantrekkelijk presenteren.

Door de snelle groei is er een overstelpend aanbod en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste informatie te vinden. Omgekeerd wordt de aanbieder juist met het probleem geconfronteerd dat het moeilijk is om zijn aanbod onder de aandacht van zijn publiek te brengen. Dit probleem, het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van informatie op het Internet wil MaasWaalWeb, voorzover het lokale informatie betreft, oplossen.

MaasWaalWeb

MaasWaalWeb wil geheel West Maas en Waal op het Internet brengen. Dus alle bedrijven, de gemeente, scholen en verenigingen. Maar ook nieuws over mensen en organisaties uit de streek en nieuwsrubrieken zoals dokter en apothekersdiensten, kerkdiensten en een evenementenkalender. Daarnaast interactieve diensten zoals opiniepeilingen en een gratis advertentierubriek voor particulieren. Kortom alles wat leuk, nuttig en interessant is. Op een snelle en gemakkelijke manier die voor iedereen begrijpelijk is. Het maakt niet of u bvb. wilt weten wanneer de milieustraat in uw dorp is, waar u terecht kunt voor een nieuwe stofzuiger of wanneer de schoolvakantie beginnen en eindigen. U vindt het op MaasWaalWeb.

Het voordeel hiervan is duidelijk. Via één ingang komt u bij alle informatie die u nodig hebt. Dus geen moeizaam gezoek, maar snel naar www.MaasWaalWeb.nl en vervolgens een paar muisklikjes om bij de gezochte informatie te komen.

Heel West Maas en Waal op Internet

Om dit doel te bereiken is het wenselijk dat elke organisatie in West Maas en Waal die informatie heeft voor de Maas en Walers zich met een Website op het Internet presenteert. Naarmate meer organisaties aan deze oproep gehoor geven wordt het MaasWaalWeb nuttiger.

MaasWaalWeb maakt het de toegang tot de bedrijven die zich presenteren op het Internet gemakkelijker. Het vermeldt, via gebruikersvriendelijke rubrieken alle bedrijven, verenigingen en instellingen in West Maas en Waal die een Website hebben. Bedrijven kunnen via deze rubrieken hun website gemakkelijker bereikbaar maken. Wat U ook zoekt in West Maas en Waal: als het op het Internet beschikbaar is, kunt u het via MaasWaalWeb snel en gemakkelijk vinden.

Continuïteit

Advertenties vormen de economische basis voor MaasWaalWeb. De kosten voor gratis Websites en technische ondersteuning voor verenigingen en scholen moeten op termijn door deze inkomstenbron gedekt worden. Deze aanpak is de beste garantie voor continuïteit.

Sleutel voor succes

MaasWaalWeb wordt een succes als er een dynamisch aanbod van informatie komt. Maas en Waal is een levende gemeenschap waarin veel gebeurd. MaasWaalWeb moet dit reflecteren. Wij gaan ons hiervoor inspannen met een voortdurend actueel aanbod van informatie.

Daarnaast willen we graag dat zoveel mogelijk bedrijven uit West Maas en Waal zich op het Internet presenteren. Naarmate de Maas en Walers meer informatie op Internet kunnen vinden zullen ze er vaker gebruik van maken. De mogelijkheden van een snel, dynamisch en goedkoop communicatiemedium worden dan echt benut. Hierdoor wordt uw inspanning voor een Website nuttiger. Uw producten en diensten - commercieel of niet-commercieel - komen echt onder de aandacht van uw doelgroep.

Voor gebruikers en de organisaties in West Maas en Waal is dit een gemeenschappelijk belang.

Eigen Website
Belangstelling voor een eigen Website? Voor verenigingen en bedrijven hebben we interessante mogelijkheden. Klik op verenigingen of bedrijven voor meer informatie voor meer informatie.

Vermelding op MaasWaalWeb
Elke organisatie, commercieel en niet- commercieel, kan opgenomen worden op MaasWaalWeb. voor de vermeldingen bestaan verschillende mogelijkheden. Meer...

Adverteren op MaasWaalWeb
Geef uw producten en diensten de aandacht die ze verdienen. MaasWaalweb biedt verschillende mogelijkheden om ze onder de aandacht te brengen. Voor de kosten hoeft  u het echt niet te laten. Meer...

Draagvlak
MaasWaalWeb kan rekenen op een breed draagvlak in de West Maas en Waalse samenleving. Het idee van MaasWaalWeb is van Eckel Internet Services uit Beneden Leeuwen. Dit bedrijf verzorgt tevens de vormgeving, technische realisatie en publicatie.

De ondernemers-
verenigingen in West Maas en Waal, verenigd in de Federatie van Ondernemersverenigingen, staan volledig achter het initiatief. Zij zijn van mening dat een actieve benadering van Internet van groot belang is voor de economie van West Maas en Waal.

De Gemeente West Maas en Waal staat sympathiek tegenover het initiatief en volgt de ontwikkelingen met belangstelling.

Voor Uw Website
Eckel
INTERNET SERVICES