MaasWaalWeb Nieuws
De laatste nieuwtjes over MaasWaalWeb en Internet in West Maas en Waal

MaasWaalWeb helpt verenigingen en stichtingen

2 september 2000

Het zojuist geopende MaasWaalWeb biedt aan verenigingen en stichtingen een unieke gelegenheid om zich te presenteren op een website die speciaal gericht is op de streek. Hierbij zal ondersteuning geboden worden via een beproefde methode: een lijst van veelgestelde vragen, en natuurlijk de bijbehorende antwoorden.

De organisatie achter MaasWaalWeb zal vragen en problemen die regelmatig terugkomen op het gebied van het maken van websites beantwoorden op een algemene hulppagina die voor iedereen toegankelijk is.

 

 

MaasWaalWeb: dat doen we samen

Een streekweb, zoals MaasWaalWeb, maak je niet allen. hiervoor is voeding uit de lokale samenleving nodig.
Meld daarom activiteiten en nieuws over uw vereniging, bedrijf of organisatie aan. Wij zullen er graag aandacht aan besteden. Met de elektronische aanmeldformulieren is dit gemakkelijk en snel mogelijk. Wij zorgen dan opname in de agenda's of nemen uw nieuws op in de redactionele kolommen. De beste manier om uw activiteiten de aandacht te geven die ze verdienen. 

 

Uw reactie

Wij zijn erg benieuwd naar uw commentaar op MaasWaalWeb. We staan open voor voorstellen ter verbetering. Met het elektronische antwoordformulier kunt u snel en gemakkelijk reageren.

Voor Uw Website
Eckel
INTERNET SERVICES