Tiel - Geldermalsen
Open Dag ROC Rivor

Donderdag 22 november, van 18.00 - 20.30 uur is in ROC Rivor, Bachstraat 1 en Franklinstraat 1, Tiel,  en Oudenhof 3 en Poppenbouwing 3, Geldermalsen een Open Dag voor alle studierichtingen. In totaal kan men er terecht voor ruim honderd studierichtingen en cursussen.

ROC Rivor. Volop mogelijkheden voor iedereen die een stevige basis wil leggen voor een sterke positie op de arbeidsmarkt. Niet alleen voor intreders op deze markt, maar ook voor hen die hun positie op de markt willen verbeteren.

Beroepskeuze en de erbij behorende opleiding

Op de avond kan men terecht voor informatie over het kiezen van een opleiding en een beroepsinteressetest. Op basis van de uitkomst van de test geven loopbaancoaches een persoonlijk advies. Voor de ouders zijn er speciale informatiesessies over hoe je kind te begeleiden bij de studiekeuze en de aanmelding bij ROC Rivor.

Aaanmelden voor de Open Dag

Wie deel wil nemen aan de Open Dag wordt aangeraden zich aan te melden. Je krijgt dan, via email, informatie op maat over de beroepskeuze. Door de aanmelding kan een docent docent kan je dan ook gerichter adviseren over de beroepskeuze en bepalen welke locatie van ROC Rivor je het beste kunt bezoeken.

Meer informatie

Stuur een e-mail naar info@rocrivor.nl .

Meer: http://www.rocrivor.nl 

MaasWaalWeb, 19 november 2018