Maas en Waal - Tiel
Informatieavond opleidingen ROC Rivor

Woensdag 20 juni, 18.30 tot 20.30 uur, is in de hoofdvestiging van ROC Rivor, Bachstraat 1, Tiel een informatieavond voor aspirant studenten die nog een keuze moeten maken voor het komend studiejaar.

 

De economie groeit als kool. Dit schept kansen. Maar door toenemende automatisering en informatietechnologie worden de eisen hoger.
ROC Rivor kan helpen met een breed pakket opleidingen.

Een keuze uit de vele mogelijkheden op de info-avond:

  • Veel over de vele avondopleidingen die ROC Rivor aanbiedt. Je maakt je positie op de arbeidsmarkt er stukken beter van.
  • Informatie en advies over de vervolgkeuze niveau 1, 2, 3 of 4.
  • Cursussen vavo, educatie en en MBO. Laat je voorlichten over de vele mogelijkheden en de opleiding die het beste past bij je.
  • Laat je informeren over de VAVO-academie. Als je gezakt bent kun je in de academie, in kleine groepen, intensieve begeleiding en hard werken kun hier in ้้n jaar alsnog een diploma halen. een kans dei je niet kunt laten schieten.  

Er zijn op deze avond docenten en studenten voor het geven van informatie over de vele mogelijkheden die het ROC kan bieden op het gebied van techniek en zorg. ROC Rivor biedt veel mogelijkheden om een stevige basis te leggen voor je intrede op de arbeidsmarkt. De informatieavond biedt volop mogelijkheden om je te ori๋nteren.

Aanmelden voor deze avond kan op: http://rocrivor.nl/infoavond

 Meer: http://www.rocrivor.nl 

MaasWaalWeb, 16 juni 2018