West Maas en Waal
Avond over leden werven met Sjors Sportief Creatief

Maandag 5 november, aanvang 20.00 uur, is er in het Gemeentehuis van de gemeente West Maas en Waal, Beneden Leeuwen  een informatieavond voor verenigingen over het winnen van leden met hulp van Sjors Sportief en Creatief.

Volleybalwedstrijd van leerlingen uit de
gemeenten Druten en West Maas en Waal

Sjors Actief helpt verenigingen bij het werven van kinderen van 4 tot 12 jaar, door ze vrijblijvend gratis kennismaking van clubavonden en/of activiteiten te laten aan te bieden.

Ter ondersteuning van de ledenwerving is door Sjors Sportief en Creatief en boekje ontwikkelt met informatie over Sjors Sportief en Creatief en de verenigingen. met mogelijkheden voor kinderen in de doelgroep.  Het boekje zal gratis uitgedeeld worden aan de basisschoolleerlingen in de gemeente.

Sjors Sportief en Creatief zal ook gebruikt worden voor de basisschoolleerlingen van 4 tot 12 jaar in de gemeente Druten. Door de samenwerking kunnen nog meer verenigingen aangeboden worden en worden de kosten van het initiatief geringer.

Hoera! Hoera! Sport is niet allen gezond, maar ook heel leuk!

Sjors Sportief en Creatief wordt in samnwerkingsverband van de gemeenten Druten en West Maas en Waal. het idee is uitgwerkt door beide gemeenten. Door de samenwerking kunnen nog meer verenigingen aangeboden worden.

De samenwerking levert ook besparingen op voor beide gemeenten. West Maas en Waal werken overigens al geruime tijd met succes samen in de bevordering van sport voor kinderen in de basisschoolleeftijd met elkaar in Actief Maas en Waal.

Meer:  http://www.actiefmaasenwaal.nl

Contact: info@westmaasenwaal.nl

MaasWaalWeb, 2 november 2018