Gemeente Druten
Steun aan mantelzorger met cursus Mindfulness

"Mindfulness" is een Engelse term die grofweg in houdt dat je niet meteen met een mening klaar staat, maar daarentegen rustig kijkt wat iemand bedoeld en na te denken over wat je zien en hoort.

 Luisteren, nadenkenken en dan pas doen.Gemakkelijk gzegd, maar in de praktijk vaak moeilijk. Daarom biedt het Sociaal Team van de Gemeente Druten in het najaar een mantelzorgers cursus Mindfulness die je leert hoe dit in de praktijk toe te passen.Begriipen belangrijk
bij mantelzorg
 
Gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk vaak moeilijk. Daarom biedt het Sociaal Team van de Gemeente Druten in het najaar een mantelzorgers cursus Mindfulness die je leert hoe dit in de praktijk toe te passen.

De cursus wordt verzorg door La Garde Coaching en Mindfulness, in samenwerking met welzijnsorganisatie MeerVoorMekaar. De cursus is in het najaar 2018 en bestaat uit 8 bijeenkomsten op dinsdag of donderdag. Een stiltedag is ook een onderdeel van de cursus.

Aanmelden en meer informatie voor de cursus kan, tot 8 oktober, bij Elise Lagarde. Tel 06-3498 0200 of contact@lagardecoaching.nl.

Meer: http://www.meervoormekaar.nl   

MaasWaalWeb, 29 september 2018